top of page

Det beste av to verdener

Oppdatert: 16. des. 2020

GroupM er nordens største mediebyrågruppe bestående av MediaCom, Mindshare, Wavemaker, Quisma, MediaPlus og “Digital services”. Lokalt i Oslo jobber lederne hver dag for å skape en trygg og god atmosfære som ivaretar individet. WHI er heldige som får lov til å hjelpe til med å få nye dyktige mennesker til teamet hos GroupM. Når du kommer til GroupM i Kongens gate 6, møtes du av moderne og lyse lokaler og et ungt og uformelt miljø!


Best på fag

“Digital Services” er et forretningsområde som samler kompetanse innen programmatiske kjøp, søkemotormarkedsføring, marketing automation og content. Vi har samlet 70 personer i et faglig ledende miljø som jobber tett med mediebyråene. I GroupM satser man sterkt på investering i egenutviklet teknologi og data. I tillegg er utvikling av fagmiljøer og talenter noe som prioriteres høyt. De har jevnlig frokostseminarer, hackathons, case-konkurranser, og så kalt “WorkshopWednesday”, for å hele tiden være oppdatere på fag. I Performance Awards 2020 har GroupM stukket av med både gull og sølv. Her kan du for eksempel lese om caset som resulterte i gull i kategorien Lead performance:


Spennende kunder

I GroupM finner du mange spennende selskaper på kundelisten, både større og mindre aktører. Blir du en del av GroupM kanskje du neste år jobber med kunder som IKEA, Tine, Diplom-Is, Helsedirektoratet, Volvo og mange fler. 


Gode utviklingsmuligheter

GroupM er opptatte av å ta vare på, og utvikle talenter. Det finnes store muligheter for å avansere i selskapet gjennom en definert karrierestige. Her får du være med og forme din egen arbeidshverdag, hvor egne initiativ og ønskemål både verdsettes og prioriteres.

Et fantastisk kollegium 

De ansatte i GroupM er blant bransjens dyktigste og mest lidenskapelige media-, kommunikasjons- og markedsføringsspesialister. Hver enkelt brenner for å bidra til utviklingen av mediepartnerskap og nye digitale, sosiale og databaserte kommunikasjonsplattformer. Ikke desto mindre kommer jobben med "gode-kollegaer-garanti"! I Kongens gate får du en herlig og sosial gjeng som ønsker velkommen.


Høres dette ut som en arbeidsplass du kan tenke deg? Les mer om de utlyste stillingene:


Har du spørsmål? Ta kontakt med rekrutterer Lina Nilsson (lina@wicklund-hansen.no, 458 49 578)

Oppdatering 16.12.20. Disse stillingene er besatt.


0 kommentarer

Comments


bottom of page