Er du vår nye programmatiske spesialist?

GroupM er Nordens største mediebyrågruppe. Vi ser etter deg som brenner for søkemotormarkedsføring, og som kan være en positiv bidragsyter og drivkraft i teamet vårt. Hos oss vil du få en helt sentral rolle på søk-teamet, og få strategisk ansvar for noen av Norges og Nordens største og mest spennende annonsører. 

Hvem er vi?
Teamet på Programmatic i Oslo består av 13 spesialister. Programmatiske kjøp er ikke lenger en linje på medieplanen – dette er fremtidens mediekjøp. Vår avdeling er blant de mest innovative i bransjen.

 

Vi er et ungt og dynamisk selskap i hjertet av Oslo. Vi er ambisiøse, skarpe, lidenskapelige, opptatt av gode resultater for våre kunder. Vi er en sosial gjeng, nesten en liten familie - der vi alle jobber veldig godt sammen og er flinke til å hjelpe hverandre. 

 

Vil du bli en del av et fremoverlent og ungt team som jobber med de raskest voksende trendene innenfor digital markedsføring – da søker vi deg til en stilling i vår programmatiske avdeling. 

Hvem er du som søker?

 • Forretningsforståelse / markedsforståelse
  Du forstår hvordan programmatiske kjøp kan bidra til vekst/salg/ merkevarekjennskap i praksis og kan rådgi kunder og annonsører.

 • Analytisk
  Du evner å omsette data til innsikt, og bruke innsikten til å nå forretningsmål på vegne av kunder og annonsører.

 • Teknisk interesse 
  Du har grunnleggende forståelse for webteknologier (HTML/JavaScript), og er interessert i Mar/ad tech", AI og ML.

 • Vi tror du har høyere utdanning innen markedsføring, informatikk, programmering, IKT eller lignede. Erfaring og bakgrunn kan kompensere for manglende formell utdanning.

Pia Andersskog om rollen sin som Senior Programmatisk Spesialist

GroupM holder til i lyse, fine lokaler i hjertet av Oslo. Lunsjen i kantinen er i tillegg helt rå!

Hva tilbyr vi deg?

 • En utfordrende og spennende jobb, med karrieremuligheter i et selskap med mange dyktige kollegaer.

 • Et ungt arbeidsmiljø som er preget av godt humør, samarbeid, oppfinnsomhet og selvstendighet. Hos oss er det høyt under taket og gode muligheter for å påvirke egne oppgaver gjennom proaktivitet. 

 • Gode muligheter for å starte opp og holde i innovasjonsprosjekter som vil være med på å gjøre arbeidshverdagen og resultatene enda bedre. 

 • Konkurransedyktig lønn og betingelser.

Wicklund-Hansen

Kontakt oss

+47 977 77 776

post@wicklund-hansen.no

Personvernerklæring

Wicklund-Hansen International AS,

benevnes som WHI

 

Besøk oss

Torggata 15

0181 Oslo

Organisasjonsnummer

959 374 562

Følg oss

 • LinkedIn
 • Facebook

Er du fortsatt interessert?

K           F

Ta quizen og se om vi tror du kan være kvalifisert til jobben. Hvis du er det, får du mulighet til å booke et online intervju når det passer deg!

Har du spørsmål?

Kontakt rekrutterer Lina Nilsson