Rekruttering

Group 34.png

Wicklund-Hansen tilbyr er rekrutteringsprodukt som går gjennom tre faser. Vi tilrettelegger for en vellykket ansettelse med bistand fra tiltredelsestidspunktet og i tre måneder - den verdifulle onboardingsfasen.

01. Kartlegging

Ved en ansettelse kartlegger vi eksisterende teammedlemmer med vårt profilskjema WIND. Det gjør at vi kan skape en tydeligere rollebeskrivelse og hvilken rolle “den perfekte kandidaten” skal ha på teamet.

IMG_0538.jpg

02. Rekruttering

Nå har vi kartlagt den eksisterende prestasjonscellen. Steg 2 er å finne de rette kandidatene. Her bistår vi gjennom hele prosessen.

Vi hjelper deg med:

  • Utformning av kravprofil

  • Utlysning av stillingsannonse

  • Screener kandidater

  • Testing av kandidater med WIND

  • Deltar i hele intervjuprosessen

  • Utvikler case

  • Referansesjekk

03. Onboarding

Vi utvikler en tydelig manual for onboarding de første viktige månedene i stillingen. Feedback er en viktig del av en suksessrik onboarding. Vi er der for dere ved tiltredelse, etter tre uker og etter tre måneder.

DSC01014.jpg

En moderne søknad

KandidatfangstTM gjør det enkelt for kandidaten å vise interesse for din stilling gjennom sosiale medier.

Vår filosofi

Wicklund-Hansen fokuserer på personlige egenskaper i ansettelsesprosesser. I tillegg til CV, søknad og motivasjon er vi derfor opptatt av samarbeidsegenskaper for å lykkes. Kandidaten trenger av samme grunn bli godt kjent med selskapet og de folkene de skal lykkes sammen med. For å kunne gi et realistisk bilde av arbeidsmiljøet introduserer vi kandidaten for flere mennesker i selskapet i løpet av prosessen. Vi er opptatt av bistå våre kunder med en personlig og profesjonell prosess. 

Lars Kvam Kristoffersen.jpg

Vil du vite mer?

Lars Kvam Kristoffersen

Daglig leder

+47 977 77 776