top of page

Fete Typer søker Strategisk Rådgiver


Vi har store ambisjoner for fremtiden og skal ansette en ny kommunikasjonsrådgiver for å styrke vårt tverrfaglige rådgiverteam. Sammen med oss får du være med å videreutvikle og skape vekst i vår virksomhet, og styrke vår posisjon som kompetente rådgivere, med gode og målrettede leveranser innen kommunikasjon, design og digital utvikling.


Om Fete Typer

I Fete Typer jobber vi i team med tverrfaglig sammensetning, med mål om å skape de beste løsningene for våre kunder. Vi har en strategisk tilnærming til alle prosjekter og har som felles ambisjon å bidra til at våre kunder når sine mål gjennom gode og målrettede løsninger. Gjerne med det “lille ekstra” som loves i vår visjon: Vi utfordrer alltid den opplagte løsningen.


Vi er personer med ulikheter som vi anerkjenner. Vi er lyttende, åpne og imøtekommende og samarbeider helst i team, med tro på at ulike hoder og tverrfaglighet gir merverdi. Vi byr på oss selv og tar vare på kollegene våre, og deler på kunnskap, tid og erfaringer. Vi risikerer både diskusjon og fleip fordi vi stoler på respekten og tilliten til hverandre. Vi eier faglig trygghet, og vil samtidig alltid strebe etter forbedringer.


Bilder over: Her er noen Fete Typer - på studietur og på kontoret (pre-corona)! Bilde under: Disse gutta jobber vi tett med Everyday ;)


Om deg

Hos oss vil du få anledning til å ta del i å forme og bygge opp rådgiverkompetansen i Fete Typer, som er en del av vår strategi. Du vil bli sentral i vårt tverrfaglige teamarbeid, og ut mot våre kunder. Vi leter etter deg som kan bidra til at Fete Typer blir en viktig partner for kundene, innen våre kjernekompetanser kommunikasjon, design og digital utvikling.


Dette får du hos oss

Vi legger til rette for personlig og faglig vekst gjennom flerfaglig samarbeid, kompetansedeling, og stor grad av selvstendighet. Du vil få være med på å bygge opp vår rådgiverkompetanse. Fete Typer eies av de ansatte. Du vil få mulighet til å bli med som eier.

Vi jobber for flere kunder i B2B-markedet og vår kundeliste består i mange merkevarer og organisasjoner som har et viktig samfunnsansvar. Vi jobber blant annet med kunder som Norad, Viken fylkeskommune, Riksantikvaren og Statkraft.

Vi er en inkluderende arbeidsplass og tilrettelegger arbeidshverdagen dersom du har behov for det. Hos oss får du jobbe både selvstendig og i samarbeid med våre Fete Typer, som alle ønsker deg velkommen og gleder seg til å få med seg en ny person på laget. Sosialt er vi også en svært hyggelig gjeng å være sammen med.


Faglige kvalifikasjoner

Vi søker etter en person som har:

 • høyere utdanning innenfor medier, kommunikasjon, økonomi eller samfunnsvitenskap/humaniora.

 • dokumentert erfaring med strategisk rådgivning, herunder utvikling, planlegging og gjennomføring av kommunikasjonstiltak.

 • erfaring med utvikling av kommunikasjonsstrategier og merkevareplattformer

 • bred forståelse av politikk og samfunn

 • evne til å identifisere kundenes utfordringer og kommunikasjonsbehov, og god forståelse for hvordan kommunikasjon kan bidra til at kundene når sine mål.

 • erfaring med bruk av design som virkemiddel i kommunikasjonen som bidrag til sterkere merkeidentitet.

 • god skriftlig og muntlig fremstillingsevne, og erfaring med og forståelse av ulike tekstsjangre.


Vi ser gjerne at du har erfaring fra byrå, men erfaring fra annen type virksomhet der strategisk rådgivning har vært avgjørende i din rolle er også interessant for oss. Det er en stor fordel dersom du har erfaring fra samarbeid med designere, illustratører, animatører, fotografer og filmprodusenter eller andre visuelle historiefortellere. Det er ønskelig at du har god forståelse av de ulike kanaler og mediers styrker og svakheter.


Personlige egenskaper

Vi ønsker oss en kollega som er:

 • selvgående og initiativrik, og raskt kan sette seg inn i nye fagområder.

 • resultatorientert og bidrar til å finne nye kunder og oppdrag for Fete Typer.

 • kunnskapsrik og samfunnsorientert, og evner å se samfunnsmessige sammenhenger

 • analytisk anlagt

 • utadvendt og har gode samarbeidsevner, og som kan løse problemer og bygge gode relasjoner.

 • engasjert og har sterk overbevisningsevne. Det er også svært positivt om du er god i møter og presentasjoner.

 • ansvarsfull og etterrettelig, med ønske om å bidra til kollegialt samarbeid og en hyggelig sosial atmosfære.Søknadsfrist er 19. mai

I første runde krever vi ingen CV eller søknad men ønsker at du kontakter vår rekrutterer i Wicklund-Hansen International AS, Line Nilsson på tlf 458 49 578 eller e-post lina@wicklund-hansen.no
0 kommentarer

Comments


bottom of page