top of page
  • Forfatterens bildeole

Bli med i vårt ledernettverk - Faglig påfyll og gode samtaler med ledere på tvers av bransjer!Fredagens frokostseminar: Arbeidsrettsadvokat Hedvig Svardal delte sine beste råd for å lykkes med omstillingsprosesser fra et juridisk ståsted.Wicklund-Hansen arrangerte frokostseminar for ledere!


Wicklund-Hansen jobber på tvers av bransjer og inviterte til frokostseminar rett etter ferien. Ikke for å mimre om sommeren som gikk, men for å forberede seg til høstens utfordringer. Målet var å etablere et nettverk og reflektere rundt de utfordringene norske ledere står overfor i 2023.


Basert på vår undersøkelse gjennomført i samarbeid med Norstat, valgte vi å rette oppmerksomheten mot 3 problemstillinger norske ledere står overfor nå.


  • Personlig utvikling og mestring i lederrollen

  • Work-life balance - når tiden ikke strekker til

  • Arbeidsmiljøloven og rammene for omstilling i bedrifter

Er du interessert i å lese mer om undersøkelsen vår?
Nettverksbygging på tvers av bransjer Det var tydelig at problemstillingene er relevante på tvers av bransjer. Resultatet ble nye bekjentskaper, gode og åpne samtaler, erfaringsdeling og forhåpentligvis enda klokere ledere, rustet for høsten som kommer.


Vi fikk besøk av ledere fra GroupM, Oslo Universitetssykehus, Strex, Stoffskifteforbundet, Journey Group, Trigger og Merkle.Les mer om hva noen av deltakerne sier om seminaret!


Hvorfor valgte du å delta på frokostseminaret? Godt innsalg og interessante temaer - blant annet Work-Life balance.

Hva tar du med deg fra seminaret? Det er nyttig med erfaringsutveksling fra andre ledere – balansere opp teori og praksis!


Tema til neste frokostseminar hos oss? Motivasjon! Gå dypere inn på hvilke faktorer som motiverer, bygger miljø og lojalitet, og eventuelt hvilke endringer som har oppstått etter pandemien med tanke på kontorløsninger (tradisjonelle løsninger vs. hjemmekontor).Hvorfor valgte du å delta på frokostseminaret?

Det er fint å møte og reflektere og høre på andre ledere sine input, erfaringer og lærdom. Tema rundt arbeidsmiljølovens rammer er veldig viktig og jeg ønsker å lære mer om dette slik at jeg kan bli en bedre leder!


Hva tar du med deg fra seminaret?

Det som er viktig når det kommer til nedbemanning, er å ha gjort et grundig forarbeid og ha ting skriftlig. Det er viktig å skille mellom medarbeidersamtaler som ser fremover, og andre elementer som handler om oppførsel og advarsler.


Tema til neste frokostseminar hos oss?

Hvordan dyrke en god bedriftskultur!Hvorfor valgte du å delta på frokostseminaret?

God ledelse krever ny innsikt, utveksling av ideer og muligheten til å dele erfaringer med andre ledere!

Hva tar du med deg fra seminaret? Jeg tar med meg god innsikt og innspill inn i eget arbeid, spesielt med tanke på ledelse og arbeidsmiljøloven.


Tema til neste frokostseminar hos oss?

Forebygging av utbrenthet blant ansatte! Flere og flere rundt meg opplever symptomer på utbrenthet i en eller annen form. Det ville vært spennende å utforske hvordan en kan hjelpe ansatte som har opplevd symptomer på utbrenthet, samt hvordan vi kan forebygge at andre team-medlemmer havner i en lignende situasjon.Har du lyst til å delta på neste lederseminar? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta varsel!


Fredagens frokostseminar: Ledelse og Arbeidsmiljølovens rammer0 kommentarer

Comentários


bottom of page