Kundehistorier

Group 32@2x.png

Vi er stolte av våre kunder. De konkurrerer hver dag i endringsdyktige bransjer. Vår jobb er derfor å sikre at vi er den beste partneren for utvikling og forvaltning av de menneskelige ressursene som et konkurransefortrinn.

Møt noen av kundene våre, hva vi har levert og hva de har oppnådd.

isobar_logo-1536x770.png

"Er Wiklund-Hansen byens beste rekrutterer og rådgiver? Ja, det vil jeg påstå! Vi i Isobar har samarbeidet med Wiklund-Hansen i flere år og er strålende fornøyd! De er meget gode på å forstå hva vi trenger. Anbefales!"

—  Michael Legendre, Kundedirektør Isobar

IMEMO-300x180.png

"Utvikling av de ansatte er vår høyeste prioritet. WIND er et kraftfullt profileringsverktøy som i tillegg til kompetanse og erfaring setter oss i stand til fordele arbeidsoppgaver basert på de menneskelige egenskapene til de ansatte. WIND har gitt oss et konkurransefortrinn."

—  Terje Brand, Daglig leder, Imemo

boligbanken.png

"Vi i Boligbanken benytter WHI som vår rådgiver på organisasjonsutvikling. Dersom jeg skulle sammenligne vår organisasjon med et musikkorps var vi alle gode musikere, men med WHI sine innspill og observasjoner var det som om instrumentene endelig ble stemt og plutselig ble det skikkelig musikk man blir stolt av å være en del av."                        

—  Thomas Nustad, Adm. direktør, Boligbanken

kvinesdal.jpg

"Kvinesdal kommune har samarbeidet med WHI om testing av kandidater til lederstillinger i mange år. Rekruttering av gode kandidater med lederpotensial har stor betydning for kommunen. WHIs testverktøy har bidratt til å øke treffsikkerheten i utvelgelsesprosesser, og dermed til ansettelser av gode enhets- og toppledere. Kandidatene selv har gitt tilbakemelding om at testresultatene gir en nyansert og treffende beskrivelse av personen. Det åpner for at testen ikke bare kan brukes i rekrutteringssammenheng, men også som utviklingsverktøy."

—  Katja Balke, Rådgiver, Kvinesdals Kommune

strex logo.png

"WHI viser en unik evne til å se totaliteten i forhold til at menneskene som ansettes skal fungere sammen med den eksisterende organisasjonen. Lars’ forståelse for selskapet og tette oppfølging etter ansettelsen har gjort det naturlig for meg å konsultere han rundt ledelse og utviklingen av selskapet forøvrig."

—  Tove Mette Dramstad, CEO Strex AS

GroupM_Hero_Logo_RGB.png

"GroupM har hatt stor glede av å jobbe med Lars siden 2013. Han og teamet i WHI gjør viktige search- og selectionoppdrag for oss som krever forretningsmessig innsikt. Bidraget i onboardingsperioden er verdifullt."                                             

—  Birgitte Vibe, COO, GroupM

unnamed.png

Anbefaler WHI både som rådgiver til organisasjonsutvikling og en som finner gode folk med riktig kompetanse og profil. De setter seg godt inn i hva kunden trenger og følger opp gjennom hele prosessen. Alltid med tanken på organisasjonsutvikling opp mot forretningsstrategien. WHI gir merverdi så det holder! Han ser helheten. Takk for samarbeidet inn i fremtiden.

—  Mette Brekke Hansen, Daglig leder, Fete typer

DSC00750.jpg

Vil du vite mer?

Lars Kvam Kristoffersen

Daglig leder

+47 977 77 776