top of page

Rådgivning

Group 42.png

Vi har mange års erfaring innen ledelse, kommunikasjon og HR. Vi skreddersyr løsninger som passer din bedrifts behov og forretningsmessige mål.

Ledelse for framtiden

Som leder møter en på mange ulike utfordringer. Vi tilbyr rådgivning, kurs og sertifiseringer som er egnet til å hjelpe deg med hverdagen som leder. Som ekstern partner kan vi bidra med et friskt blikk og nye perspektiver.

IMG_0414.jpg

Lang og variert erfaring

Våre rådgivere har solid HR kompetanse og bidrar med et helhetlig blikk. Vi har bred bransjeerfaring innen blant annet reklame, media, IT, telekommunikasjon og finans. Vi bistår ledere med utfordringer knyttet til ledelse, medarbeidere og organisasjon.

Hva vi tilbyr

01. Medarbeidersamtaler

Det kan være utfordrende å motivere medarbeidere og komme “tett på” med tilbakemeldinger i hverdagen. Vi har metoder og verktøy for å lykkes.

02. Lønnssamtaler

Vi kan hjelpe deg med å forbedre deg til lønnssamtaler. Særlig de du gruer deg mest til.

03. Permitteringer

Vi kan bistå med å forstå det lovmessige såvel som det mer praktiske. Vi følger deg gjennom hele prosessen og formidler juridisk kompetanse når du trenger det.

04. Oppsigelse & nedbemanning

Oppsigelser blir delt i to kategorier - forhold på arbeidstakers side og forhold på arbeidsgivers side. WHI har erfaring med begge områder og gir deg råd slik at du ikke står alene i vurderingene.

05. Den nødvendige samtalen

Medarbeidere som ikke fungerer er krevende. Gjentagende feil, konflikter eller uønsket adferd. Vi kan coache deg i vanskelige situasjoner for å løse problemet.

06. Kurs & foredrag

Vi tilbyr kurs innenfor lederutvikling, teamutvikling og sertifisering på WIND metodikk. Vi holder også foredrag ved team- og ledersamlinger.

Som gründerselskap har Kindly stor fokus på organisasjonsutvikling. Da er rådgivning fra WHI verdifullt for oss. De bidrar med erfaring, gode prosesser, juridisk og menneskelig innsikt.

— Arash Saidi, Gründer og CEO, Kindly AS

IMG_9951.jpg

Vil du vite mer?

Lars Kvam Kristoffersen

Daglig leder

+47 977 77 776

bottom of page