top of page

GroupM ansetter nøkkelspiller: Head of Search

Oppdatert: 5. jan. 2021

GroupM er nordens største mediebyrågruppe bestående av MediaCom, Mindshare, Wavemaker, MediaPlus og spesialister i GroupM. Når du kommer til Kongens gate 6 i Kvadraturen, møtes du både av lyse, moderne lokaler og veldig trivelige folk.

Brenner du for søkemotormarkedsføring og ønsker å lede et dyktig team?

Vi ansetter nå en leder for vår søk-avdeling. Som Head of Search skal du forbedre operasjonell drift, bedre eksisterende kundeforhold samt bidra til nye kunder og inntektsstrømmer innen søk: SEM og SEO. Du får budsjettansvar og operasjonelt ansvar for avdelingen. Du har et løpende ansvar for arbeidsmetoder, prosesser og rapportering. Sammen med byråene er du aktiv i pitch-arbeid og vi leverer stadig mer sofistikerte søk-strategier basert på datadrevet innsikt. Aktiv formidling av kunnskap og faglige innspill til byråene og deres kunder er derfor en viktig oppgave. Hos oss blir du en viktig rollemodell. Med personalansvar for et team på 10 personer er det viktig at du er et forbilde for teamet og utvikler hver enkelt. Sammen evner dere å etablere og utvikle langsiktige relasjoner med byrå- og kundekontakter, nettverk og partnere.


Vi er opptatt av faglig utvikling og menneskene om bord

Som leder av et av Norges største og beste team innenfor søk, er du opptatt av å lære og dele læring i hverdagen. Hos oss møter du et miljø hvor det er høyt under taket og lav terskel for å stille spørsmål og utveksle meninger. Vi er stolte av vårt gode arbeidsmiljø hvor mange dyktige kollegaer daglig utvikler markedsføringsfaget. Som Head of Search får du ansvaret for innovasjonsprosjekter som gjør arbeidshverdagen ennå mer interessant. Vi tilbyr en utfordrende og spennende lederjobb med karrieremuligheter i et globalt selskap og stort nettverk. GroupM holder til i moderne lokaler i hjertet av Oslo, og spiser lunsj i en flott kantine. Vi tilbyr en fleksibel arbeidshverdag og god støtte for egenutvikling. Du rapporterer til COO i GroupM Oslo.Den rette kandidaten er faglig sterk og henter energi fra relasjonsbygging

Vi søker en person som har en sterk kompetanse innen betalt søk - selvlært eller faglært. Du blir motivert av å bygge relasjoner med kunder, partnere og kollegaer. Vi tror at:

 • Du balanserer struktur og detaljrikdom med et pragmatisk og løsningsorientert sinnelag

 • Duhar en god ledelsesfilosofi og brenner for å løse våre kunders behov

 • Du ønsker å lede an i utviklingen av et stadig mer teknisk, digitalt landskap

 • Du er komfortabel med å presentere for kunder og partnere

 • Du har motivasjonen og energien til å lede markedets beste søk-team


Vi kan tilby

 • Gode utviklingsmuligheter, og et veldig godt arbeidsmiljø!

 • En utfordrende og spennende jobb, med gode karrieremuligheter i et selskap med mange dyktige kollegaer.

 • Et ungt arbeidsmiljø som er preget av godt humør, samarbeid, oppfinnsomhet og selvstendighet. Hos oss er det høyt under taket og gode muligheter for å påvirke egne oppgaver gjennom proaktivitet.

 • Gode muligheter for å starte opp og holde i innovasjonsprosjekter som vil være med på å gjøre arbeidshverdagen og resultatene enda bedre.

 • Vi holder til i nye, flotte lokaler i hjertet av Oslo.

 • Konkurransedyktig lønn og betingelser.


Ønsker du å bli bedre kjent med stillingen som Head of Search?

Ta kontakt med vår rekrutterer Lina Nilsson på tlf 45849578 for å høre mer eller send en e-post til lina@wicklund-hansen.no.

Søknadsfrist er mandag 11. januar 2021 - send en kortfattet søknad med komplett CV.


0 kommentarer

Comments


bottom of page