DSC00931.jpg

Kontakt oss

Dette er menneskene som jobber i Wicklund-Hansen. De...

Mange års erfaring

Med strategisk HR øker vi kunders konkurransekraft. Vi tilbyr prosjekter over både kortere og lengre perioder, hvor vi forplikter oss på oppnåelse av forretningsmessige mål. 

xx

xx

xx

xx

xx

Lars Kvam Kristoffersen

Rådgiver og faglig leder. Lars er utdannet markedsfører med videreutdanning og lederkurs ved AFF og INSEAD. Han har 20+ år erfaring fra telekomm og byråbransjen, inklusive 7 år som HR Direktør. Han tar på seg oppdrag med ledertrening, omorganiseringer og rekruttering i endringsdyktige bransjer er. Lars er opptatt av «det menneskelige» som innsatsfaktor i verdiskapningen i moderne organisasjoner.

lars@wicklund-hansen.no

+47 977 77 776

  • LinkedIn

Lina Nilsson

Lina har 3,5 års erfaring fra byråbransjen og jobber som researcher i Wicklund-Hansen. Hun studerer samtidig ved Handelshøyskolen BI. Lina jobber aktivt med å finne flinke folk og å lede de til nye og større karrieremuligheter. Hun leter alltid etter kandidater som komplementerer ditt eksisterende team. 

lina@wicklund-hansen.no

+ 47 458 49 578

  • LinkedIn

Vårt team

 I Wicklund-Hansen tror vi på komplementære ferdigheter hvor hver enkelt spiller bidrar med sitt talent og kompenseres for mangler av de andre på laget. Lars og Lina er et komplementært team. Vi er to komponenter i en prestasjonscelle med utfyllende egenskaper. Lars er en generasjon eldre enn Lina. Lars er fra sør i Norge og Lina fra nord i Sverige. Lina bidrar med struktur og ryddige prosesser. Lars er kreativ og bidrar med lang ledererfaring. Sammen er vi et team som utfyller hverandre!

Wicklund-Hansen

Wicklund-Hansen Internaional AS

Torggata 15

0181 Oslo

post@wicklund-hansen.no

Portal

Blog

Personvernerklæring

  • LinkedIn
  • Facebook
  • YouTube