HR-abonnement

Som leder ønsker du å utvikle dine medarbeider for å ivareta forretningens strategi. Vi kan hjelpe deg med å systematisere dette og tilbyr et abonnement som inkluderer alle HR-tjenester. Ved å abonnere på WIND får du tilgang til en rådgiver samt en rekke hjelpemiddel som gjør hverdagen enklere og bedre. 

Planlegging av HR-året

Vi hjelper deg med å bli mer bevisst de ulike elementene i å utvikle en en god kultur. Sammen setter vi av tid til å forberede viktige tiltak. Hver organisasjon er unik - vi hjelper deg med å gjøre rett prioriteringer for din bedrift. Det kan være alt fra medarbeidersamtaler, lønnsamtaler, innhold til ledersamlinger, onboardingprogrammer etc.

Teamutvikling satt i system

Organisasjonen får et begrepsapparat som gjør det enklere å gi hverandre tilbakemeldinger og samarbeide i hverdagen. Dette fordi det blir enklere for medarbeiderne å sette ord på adferd. Deretter arbeider vi med selvinnsikt - alle medarbeidere gjennomfører personprofil med WIND, og alle både gir og mottar tilbakemeldinger fra kollegaer. Ethvert gap mellom selvbildet og ønsket atferd representerer et treningspotensiale. Vi utvikler treningsprogram og jobber kontinuerlig med utvikling av teamet gjennom året.

HR-abonnementet forenkler min hverdag som leder. Vi planlegger

HR-året og setter av tid til utvikling av organisasjonen. Jeg får tilgang til effektive verktøy og tilgang til en erfaren rådgiver hos WHI om løpende personalsaker.

—  Terje Brand, Daglig leder, Imemo

Dette får du med HR-abonnement
 

  • Tilgang til kundeportalen med alle personprofiler lett tilgjengelig 

  • Et pedagogisk begrepsapparat som er lett å implementere og bruke i din organisasjon

  • Workshops ved introduksjon av WIND og etter avtale

  • Kartlegging og utvikling av din bedrift sin nåsituasjon, mål og fremgangsmåte 

  • Vi skreddersyr et årshjul som passer din bedrift sine behov 

  • Rådgivningstimer for hva enn du måtte trenge hjelp med

Forutsigbarhet er viktig

Vi ønsker å tilby et strategisk partnerskap hvor vi alltid kan være tilgjengelig for deg. Av den grunn opererer vi med fast pris på vårt HR-abonnement. Det betyr at du ikke betaler mer, selv om du i perioder trenger mer bistand eller hjelp fra oss. Vi vet at behovet for ekstern rådgivning varierer. Da vil vi at du skal booke et møte med oss, eller plukke opp telefonen for råd, og vite at det kun kommer en vanlig månedsfaktura etterpå.

Interessert i å høre mer om HR-abonnement?

Legg igjen navn og e-mail så tar vi kontakt!

Wicklund-Hansen

Wicklund-Hansen Internaional AS

Torggata 15

0181 Oslo

post@wicklund-hansen.no

Portal

Blog

Personvernerklæring

  • LinkedIn
  • Facebook
  • YouTube